Menu Sluiten

Over Van Beers Schilderwerken

Van Beers Schilderwerken B.V. is een allround professioneel schildersbedrijf gevestigd in Hilversum. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge kwaliteitsstandaard.

Ons dienstenaanbod varieert van allerlei soorten schilderwerkzaamheden, deskundig advies, houtrotreparatie tot glaszetten. Op onze website maakt u kennis met al onze specialismen.

Van Beers Schilderwerken: uw expert voor elke klus!

Tijdens het kennismakingsgesprek beoordelen wij de werkzaamheden. Gezien de aanwezige vakkennis kunnen we u altijd voorzien van een gedegen advies. Daarna maken wij eerlijke en duidelijke afspraken. Wij vinden het erg belangrijk om uw verwachtingen in kaart te zetten en betrokken te blijven van begin tot na de oplevering van de klus. We streven er naar om u als klant optimaal tevreden te stellen!

Van Beers Schilderwerken heeft een hoge kwaliteitsstandaard en gebruikt uitsluitend duurzame producten. Wij maken gebruik van mooie producten waaronder Sikkens, Sigma, Boonstoppelverf en Herfst & Helder. Dit zijn hoogwaardige verven en lakken voor zowel buiten en binnen.

U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en sauswerk voor zowel binnen als buiten. Van Beers Schilderwerken werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken jarenlang voor verschillende Vereniging van Eigenaren (VVE) en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbaar contactpersoon te hebben voor een appartementencomplex of flat. Daarnaast hebben wij in ons portfolio verschillend gemeentewerk, scholen, woningcorporaties en ondersteunen wij regelmatig binnenhuisarchitecten.

Naast het schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in wanddecoraties, het herstellen van houtrot, glaszetten en een groot scala aan timmerwerkzaamheden. Tevens hebben wij nauwe contacten met verschillende schoonmakers, gevelreinigers, stukadoors, vloerenleggers en loodgieters.

Neem contact op

Van Beers Schilderwerken B.V.
Frans Halslaan 17
1213 BJ Hilversum (Noord Holland)

Klik hier om een offerte aan te vragen!

Telefoon: 035-7604260
E-mail: contact@vanbeersschilderwerken.nl

Chat openen
Hallo 👋
Je kunt hier direct met ons WhatsAppen.