Menu Sluiten

Wat klanten over ons zeggen

Netjes, professioneel en klantvriendelijk
Afgelopen zomer heeft Van Beers schilderwerken de buitenkant van ons huis geschilderd. We zijn hier meer dan tevreden over. Een scherpe offerte (waar geen onverwachte kosten bijkomen!) en kwaliteitswerk. Eigenaar Jeroen van Beers en zijn team werken netjes, professioneel en klantvriendelijk. Alles wordt aan het eind van de dag weer keurig opgeruimd. Bij slecht weer werd telkens tijdig overlegd wanneer er weer doorgegaan kon worden. Wat extra klusjes (zoals oude schade op twee binnendeuren) werden zonder meerprijs opgepakt en gezien als service, heel netjes. Jeroen is kritisch op zijn werk en waar hij niet 100% tevreden over is wordt overgedaan. Waar we bovendien over te spreken zijn is de garantie die hij geeft en dat hij na verloop van tijd checkt of het verfwerk goed houdt. Kortom, we hebben dit ervaren als een betrouwbaar en goed schilderbedrijf. Bij Jeroen komen wij zeker terug en wij bevelen zijn bedrijf van harte bij iedereen aan.
Dave en Saskia Hankins, Doorn

Enthousiast
Over van Beers Schilderwerken ben ik heel enthousiast. Hij heeft mijn huis aan de buitenkant in korte tijd helemaal vakkundig geschilderd. Het ziet er prima uit! Jeroen pakte zelfs zonder extra kosten kleine extra’s op. Bovendien blijkt hij betrouwbaar. Zo kon ik rustig mijn eigen gang gaan en vond ik het huis keurig afgesloten als ik van mijn werk thuis kwam. Kortom: een echte aanrader!

Kwaliteit
Onlangs hebben wij een deel van onze dubbele villa Heuvellaan te Hilversum laten schilderen door Schildersbedrijf van Beers. Met veel aandacht heb ik de voorbehandeling van de te schilderen delen gevolgd en vastgesteld dat het bij van Beers vooral om de kwaliteit gaat, de beste grondstoffen worden gebruikt, alles wordt tot in de kleinste details benaderd en afgewerkt. Het deed mij goed te zien dat er nog echte vaklieden bestaan die niet alleen bezig zijn snel geld te verdienen maar waar eer en vakmanschap bovenaan staan. Na de voorgevel van ons huis te hebben laten schilderen hebben we besloten het gehele pand door van Beers te laten schilderen. Het contact is aangenaam, het overleg over alles verloopt zeer plezierig en er is geen schreeuwerige radio aanwezig. Wij zijn zeer tevreden met de keus voor Schildersbedrijf van Beers en willen hen graag aanbevelen.
Bolink

Tip top
Van Beers Schilderwerken heeft bij ons in oktober ons hele huis aan de buitenkant geschilderd. Er werd zeer netjes gewerkt door zeer deskundige schilders. Het hele huis ziet er dankzij Van Beers Schilderwerken weer tip top uit, en wordt door ons zeker aanbevolen!
Familie Krops Baarn

Scherpst geprijsd
Van Beers Schilderwerken heeft voor Museum Hilversum in een rap tempo de tentoonstellingsruimte glad in de verf gezet. Het contact was plezierig, de adviezen vakkundig en het resultaat mag er zijn! In het offertetraject was Van Beers Schilderwerken het scherpst geprijsd, maar dit doet niets af aan de kwaliteit. Ik heb Van Beers Schilderwerken ervaren als een betrouwbare partij die ik zeker aan anderen wil aanraden.
Judi de Jong, operationeel manager Museum Hilversum

Heel erg tevreden
Via www.vanbeersschilderwerken.nl terecht gekomen bij Van Beers Schilderwerken. Erg klantvriendelijk, scherpe offerte, snel handelend en zeer goed schilderwerk. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen Van Beers zeker aanraden.
Gezondheidscentra De Bilt

Erg tevreden
Na wat waterschade aan het plafond in mijn woning ben ik in contact gekomen met Jeroen. Er was meteen vertrouwen in zijn manier van aanpak. Na verschillende offertes te hebben beoordeeld was de keuze op Jeroen snel gemaakt. Op een prettige manier werden mijn wensen besproken en kreeg ik de nodige adviezen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om de plafonds en muren te laten sauzen. Dit is met veel vakmanschap uitgevoerd. Het ziet er super strak uit. Ik ben erg tevreden en kan Jeroen van harte aanbevelen.
T. Schurer

Via vrienden goed schilderwerk
Ons huis was toe aan schilderwerk. Diverse malen er over gedacht, maar niet tot actie overgegaan. Van vrienden hoorden wij dat hun huis en ook het huis van weer vrienden van hen door Van Beers Schilderwerken onder handen was genomen. Zij waren er zeer lovend over. Het gevolg was dat ook wij contact opnamen met deze firma. Al ras kwam Jeroen van Beers langs om de zaak in ogenschouw te nemen van zowel de garages als het huis. De offertes werden gemaakt en wij stemden er mee in. Zodra het weer het toeliet werd er begonnen; eerst de garages en na langere tijd, i.v.m. het weer, het huis zelf. Jeroen en Herman hebben prima werk afgeleverd; ook de nodige kleine reparaties zijn niet meer te herkennen. Het schilderwerk mag gezien worden en geeft ons huis weer een prima aanzien.
Alle lof voor dit vakwerk en Van Beers Schilderwerken van harte aanbevolen.
Gé en Werner Frauendorf, De Meern

Blijvertje
Van Beers Schilderwerken gaat voor kwaliteit. Ze hebben ons huis van buiten geheel geschilderd. Wij hebben een huis met uitdagingen voor een schilder zoals de hoogte en moeijlijk te bereiken plekken. De offerte was helder uiteengezet en de prijs was conform verwachting. Jeroen en Herman denken in oplossingen en zijn kritisch op hun werkzaamheden waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voor op staat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Ons huis zit weer strak in de lak en straalt van alle kanten. Wij bevelen Jeroen en zijn team van harte aan. Voor ons is Van Beers Schilderwerken een blijvertje.
Carmen en Jan

Ambachtelijke kwaliteit
Huis van buiten laten schilderen door Van Beers Schilderwerken. Voor het maken van een offerte kwam Jeroen van Beers zelf. Nam hier ruim de tijd voor met als gevolg een scherpe prijs. Het bedrijf is ruim twee weken intensief bezig geweest met soms drie zeer vakkundige mensen en gebruikte alleen materialen van hoge kwaliteit. Zeer kritisch en netjes werken staat hoog in het vaandel van het bedrijf, dat zegt dan ook iets over de geleverde kwaliteit. Ik durf te spreken over een hoge ambachtelijke kwaliteit! Ik zal zeker gebruik blijven maken van Van Beers Schilderwerken.
Adrichem, Hilversum

Netjes
Jeroen heeft met collega Herman ons vijf jaar oude nieuwbouwhuis voorzien van een nieuwe laag verf. Gelukkig viel het mee met kleine onvolkomenheden. Toch heeft Jeroen voor de zekerheid onze voordeur en schuurdeur van twee lagen voorzien. Ons verzoek om als het mogelijk was ook graag gelijk de garagedeur mee te nemen was geen probleem. Wij hadden voor dit projekt twee dagen vrij genomen en het werk werd ook in twee dagen gedaan. Ook prettig. Wij zijn zeer tevreden, ook over de factuur die alleszins redelijk te noemen was, en hebben Jeroen vast gevraagd om ook de dakkapel nog te komen doen. nJeroen werkte bij ons netjes, beide mannen waren zeer vriendelijk en voorkomend en na hun vertrek merkte je alleen aan de natte verf dat ze waren geweest. Voor nu en nog eens wat ons betreft!
van de Kaa – Peters

Perfect
Onlangs heeft de firma van Beers bij ons een hele etage geschilderd. Die bestond uit 2 slaapkamers, 1 kantoor en badkamer. Het schilderwerk was in slechte staat maar de ruimtes zien er weer perfect uit. Wat wij zeer waardeerden was de nette manier van werken. Alles perfect afgeplakt, rommel direct opgeruimd en niet te beroerd om te helpen bij het verhuizen van wat kasten en een bed. Daarnaast maakten de schilders lange dagen waardoor wij maar kort in de rommel zaten. Wij gaan zeker weer van Beers vragen om nog meer bij ons te schilderen.
Familie Milhado

Heel tevreden
In de eerste plaats een prima team over de vloer, correct, vriendelijk en op tijd! De complimenten van een heel tevreden klant, keurig al het werk goed voorbereid daarna zonder ” te morsen of spetteren” vakwerk afgeleverd.
Volgende klus ben ik reeds overeengekomen, Jeroen wordt onze vaste kracht voor het onderhoud binnen en buiten! Groeten en succes !
Fam. Donkerlo Loosdrecht

Jeroen, wat heb jij ons verbaasd!
Heel mooi schilderwerk,vooral de trap en ander houtwerk wat door de jaren heen behoorlijk beschadigd was. Keurig geplamuurd en sommige muren wel 3 keer gesausd. (voordat het wit werd) Na iedere werkdag alles weer keurig opgeruimd . Wij kunnen jou met een gerust hart aanbevelen.
Huib en Annet

Vakman
Jeroen van Beers verstaat zijn vak. Hij komt op tijd, overlegt en adviseert duidelijk, werkt zeer netjes, gebruikt goed materiaal en verf (Sigma in ons geval), en komt zelfs nog na een aantal weken langs om even te verifiëren of alles (nog steeds) naar wens is. Een absolute aanrader!
Hoefnagels, de Wasserette Amsterdam

Aanrader
Onlangs hadden we een offerte aanvraag gedaan voor de slaapkamer te schilderen + het plafond. Van Beers schilderwerken reageerde direct. En nog diezelfde dag is de Heer Van Beers langs geweest voor een vrijblijvend offerte. De prijs sprak ons wel aan, en hebben gelijk een kleur uitgezocht, met behulp van de kleuren waaier. De heer Beers gebruikt duurzaam materiaal van Sigma verven. We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de week daarop. Dhr Jeroen kwam op tijd en toen aan de slag. Ben heeeel tevreden, en keurig werk afgeleverd. Onze slaapkamer heeft een totale make-over ondergaan. Dhr is heel behulpzaam, geen karweitjes is hem teveel wat bij het werk hoort, en keurig alles weer opgeruimd. Dhr van Beers werkt erg netjes, en alles in goed overleg. Een ECHTE aanrader voor degene die ook gaat schilderen en/of behangen. De gang heeft ook een schilderbeurt nodig, en we zullen dan zeker weer met de Firma Van Beers Schilderwerken in zee gaan. Dit van een tevreden klant.
Fam. Schuurman uit Almere

Zeer tevreden
Via vrienden kwamen wij in contact met Van Beers Schilderwerken. De heer Van Beers kwam vooraf bij ons langs om rustig de kleuren te bepalen, advies te geven en een vrijblijvende offerte te maken. In oktober is al het houtwerk aan de buitenkant van ons huis geschilderd en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij kunnen Van Beers Schilderwerken van harte aanbevelen.
Dhr. en mevr. Oldehinkel, Utrecht

Van harte aanbevolen van Beers Schilderwerken!!
In dit voorjaar hebben we onze badkamer en toilet laten verbouwen. Dat betekende dat het schilderen van diverse vertrekken noodzakelijk was. Gelukkig kende de aannemer een goede schilder: de heer van Beers.
Omdat we zeer tevreden waren over zijn werk, hebben we daarna ook de woonkamer en de keuken laten schilderen en daarna het gehele buitenwerk. Als kers op de taart is onze garage prachtig geschilderd.
Wij zijn zo tevreden vanwege de volgende kwaliteiten van de heer van Beers; correctheid, professionaliteit, gebruik van hoogwaardige materialen, goed overleg, deskundig advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Ook de “nazorg” laat niets te wensen over. Na enkele weken komt meneer van Beers even checken of alles nog steeds naar wens is. Het bedrijf “van Beers Schilderwerken” is een echte aanrader.

De heer en mevrouw Strietman, Vleuten

Neem contact op

Van Beers Schilderwerken
Frans Halslaan 17
1213 BJ Hilversum (Noord Holland)

Klik hier om een offerte aan te vragen!

Telefoon: 035-7604260
E-mail: contact@vanbeersschilderwerken.nl

Chat openen
Hallo 👋
Je kunt hier direct met ons WhatsAppen.