Menu Sluiten

Schilderwerk buiten

Van Beers Schilderwerken is specialist in het schilderen en onderhouden van de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand. Daar profiteert u direct van, want professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw vastgoed, maar het vermindert ook onderhoudskosten in de toekomst.

Sauswerk
Sauswerk op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen, waarvoor verffabricanten speciale muurverven voor hebben ontwikkeld. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een zeer belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving. Schildersbedrijf Van Beers helpt u graag bij deze keuze.

Sauswerk buitenshuis
Sauswerk aan wanden en plafonds in de buitenlucht, dienen uiteraard andere eigenschappen te hebben. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld. Uiteraard gebruikt Schildersbedrijf Van Beers uitsluitend kwaliteitsproducten van de gerenommeerde verffabricanten.

<<< terug naar het dienstenoverzicht

Chat openen
Hallo 👋
Je kunt hier direct met ons WhatsAppen.