Menu Sluiten

Schilderwerk binnen

Binnenschilderwerk is vaak een verfraaiing van uw interieur. Dit gaat om wanden, ramen, kozijnen en deuren in uw woning. Het dient ook om bescherming van uw hout- en muurwerk. Mooi schilderwerk geeft iets extra’s aan tot het interieur van uw huis!

Sauswerk
Sauswerk op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen, waarvoor verffabricanten speciale muurverven voor hebben ontwikkeld. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een zeer belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving. Schildersbedrijf Van Beers helpt u graag bij deze keuze.

Sauswerk binnenshuis
Sauswerk geschiedt door middel van latex en wordt aangebracht met een vachtroller. Hierdoor zal een lichte structuur zichtbaar zijn en verschilt deze manier van afwerken van airless-spuiten. Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex, uiteraard op waterbasis. Latex is er in verschillende soorten, elk toepasbaar op een specifieke ondergrond. Zo is er latex beschikbaar met een geheel matte uitstraling, maar er is ook latex voorhanden met een lichte glans. Ook voor keukens en natte ruimten, heeft Schildersbedrijf Van Beers speciale muurverven, welke licht waterafstotend zijn!

<<< terug naar het dienstenoverzicht

Chat openen
Hallo 👋
Je kunt hier direct met ons WhatsAppen.