Menu Sluiten

Onderhoudsplan

Een object in perfecte conditie vertegenwoordigt een grotere waarde en heeft een betere uitstraling. Door middel van het Onderhoudsplan bent u verzekerd van vakwerk uitgevoerd door vakmensen. Van Beers Schilderwerken levert maatwerk, maakt gebruik van de beste producten en gereedschappen en voert de opdracht vakkundig uit. Het ‘Onderhoudsplan’ is een overeenkomst die u, particulier dan wel bedrijfsmatig en afhankelijk van de staat van het schilderwerk, voor meerdere jaren aan kunt gaan. U kunt ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt van het binnen en/of buitenschilderwerk.

Wij werken vaak met een meerjaren planning. De voordelen zijn duidelijk; geen kopzorgen voor u als opdrachtgever en een gegarandeerd uitstekende conditie van uw ontroerend goed. Duurzaamheid van het schilderwerk is daarmee gegarandeerd. De werkzaamheden die Van Beers Schilderwerken voor u kan verrichten in het kader van onderhoud beperken zich niet tot de hierboven genoemde activiteiten maar bestrijken een breder kader op het gebied van het totale facilitaire beheer van gebouwen.

Bij deze constructie is Van Beers Schilderwerken gedurende het gehele proces uw centrale aanspreekpunt voor alle activiteiten op het gebied van onderhoud, maar ook daar waar het gaat om nieuwbouw en renovatie in de ruimste zin van het woord. Indien externe deskundigen moeten worden ingeschakeld, geschiedt dit in overleg met de opdrachtgever.

<<< terug naar het dienstenoverzicht

Chat openen
Hallo 👋
Je kunt hier direct met ons WhatsAppen.